Четвер, 09.05.24, 21:26Головна | Реєстрація | Вхід

Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Серпень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 2

Міні-чат

200

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

00:05
Гурт Persona Grata в Яремчі зняв відеокліп
В середині серпня на Івано-Франківщину приїхав гурт Persona Grata – знімати кліп на пісню «Я сожгу все письма» зі свого першого альбому ANEVA.

Знімальна група під керівництвом режисера-постановника Дмитра Мухіна прибула до Яремче кількома днями раніше, і за допомогою місцевих мешканців вивчала місцевість. В результаті для зйомки були вибрані декілька локацій: у Яремчі, неподалік урочища Багрівець, і Микуличині – на скелях Довбуша.

Зйомки тривали три доби майже без перерви. Щоб відзняти мальовничі кадри на світанку, доводилося виїжджати в гори вночі. Потрібні також були кадри під час заходу сонця, тож спати всім учасникам зйомок доводилося мало.

Екстриму роботі додавали самі локації. До них знімальна група добиралася за допомогою «всюдиходів» УАЗ та УРАЛ або ж на квадрациклах – по-іншому в непрохідну гірську місцевість було не добратися. Кілька разів перевертався квадрацикл, застрягав УАЗ, втім вершин було досягнуто. І хоча природа підготувала ще одне випробування – в Багрівці прямо під час зйомок почався дощ, і необхідно було рятувати музичну апаратуру, - втім саме випаровування з гір та краплі створили одну з найгарніших картинок у кадрі.

Фінальну частину кліпу на скелях Довбуша знімали на висоті 1500 м, і половину шляху взагалі довелося підніматися пішки – разом зі знімальною апаратурою. Це була найнебезпечніша частина зйомок, адже вони відбувалися на краю прірви, й потрібно було максимально берегтися не лише музикантам, а й дбати про громіздку й коштовну апаратуру. На додачу учасники розворушили кілька осиних гнізд, й майже вся знімальна група була добряче пожалена.

Про кліп

Кліп на пісню «Я сожгу все письма» - дебютний для гурту. Перша частина зйомок цього кліпу вже відбулася в червні цього року в литовському місті Клайпеда на пароплаві, що стало прообразом своєрідного життєвого шляху. В сюжеті кліпу йдеться про історію людини, у якої в певний момент життя повернулося трішки не в ту сторону, яку б хотілося… «Тож співаючи, що він спалить всі листи, - роз’яснює режисер-постановник Дмитри Мухін, - він готовий повернутися до минулого і переглянути його… Згідно з сюжетом, ми показуємо щасливу сім’ю. Все це відбувається на лоні природи, символізуючи чистоту відносин у родині». Для завершення кліпу обрали саме гори, оскільки хлопці з Кавказу, і вони будуть дуже гармоніювати з гірськими ландшафтами.

У кліпі також були задіяні місцеві дітлахи – дві дівчинки та два хлопчики, які грали дітей головного героя. Місцеві мешканці також допомогли з конями, які теж були потрібні для зйомок. Окремо вдячна знімальна група гуцулу Василю, який гостинно приймав на своїй території знімальну групу, частуючи своїм медом та іншими ласощами.

Усій команді дуже сподобалося на Івано-Франківщині: «Тут надзвичайно гостинні, відкриті люди, - зауважив лідер та продюсер гурту Саід Гафаров. - Ми з нетерпінням чекаємо нагоди повернутися сюди».

Про гурт

Persona Grata – український гурт з інтернаціональним складом. Лідер та продюсер гурту Саід Гафаров – азербайджанець, соліст та соло-гітарист Іло Джикія, бас-гітарист Коте Імедаішвілі, барабанщик Міхо Буадзе – грузини, а клавішник Дмитро Чекмарьов – єдиний українець. Хлопці співають шістьма мовами: українською, російською, англійською, грузинською, азербайджанською та турецькою і виключно наживо. За минуле літо вони встигли завоювати Гран-Прі на Міжнародному фестивалі «Російська хвиля» в Литві, випустити свій перший альбом ANEVA та увійти до ТОП-7 гуртів New Live Stage на фестивалі The Best City.Ua в Дніпропетровську. Перший альбом записаний у співробітництві з лідером гурту Dazzle Dreams Дмитром Ципердюком – уродженцем Івано-Франківська.

 

м.Яремче, вул. Грушевського 20 тел. (097)9049666,(097)7204809

Транспортні послуги в КАРПАТАХ

мікроавтобусом «Volkswagen» на 8 місць.
Організація трансферів :
з Івано-Франківська,Тернополя. Львова, Чернівців до Яремчі, Ворохти, Яблуниці, Ясіня ("Драгобрат"),Поляниці ("Буковель")
Умови надання послуг:
Зустріч відбувається на заздалегідь обговореному місці і трансфер здійснюється до місця призначення.
Також можливі наступні послуги: транспортне обслуговування туристів та гірськолижників, допомога з поселенням, екскурсії по Карпатах, оренда, замовлення та прокат мікроавтобуса, рішення для малих та великих груп людей. 
Телефонуйте! Поторгуємося, спрацюємося! Ціни на трансфери та екскурсії низькі! 

Контактна інформація: 

Телефон: (097) 90-49-666
E-mail: v.mixaL@gmail.com .

Мікроавтобус з водієм буде поданий в зазначений час і місце!!!

Переглядів: 677 | Додав: KamenDvor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
www.kamendvor.at.ua При використанні матеріалів сайту посилання на сайт є обов'язковим!© 2024 | Конструктор сайтів - uCoz