Четвер, 09.05.24, 11:30Головна | Реєстрація | Вхід

Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 2

Міні-чат

200

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

23:19
Вперше в історії парашутист (спідглайдер) полетів з Говерли! відео
До нього в Україні такого не робив ніхто. До польоту з найвищої гори України вінницький парашутист Ярослав Бреславський готувався три роки.


Хлопець родом із міста Долини Івано-Франківської області, парашутизмом займається у Сутисках на Вінниччині. Крім стрибків з літака, Ярослава завжди приваблювали гори та скелі, бо там він виріс.

Ярославу тільки 23, з небом познайомився 4 роки тому, тоді ж захопився стрибками та польотами з високих нерухомих об’єктів. Хлопець купив спідглайдер, купол якого не призначений для парашутних стрибків, від параплана він відрізняється меншою площею, більшою швидкістю і меншою тривалістю польоту.

Основам пілотування на спідглайдері Ярослав вчився в Карпатах, часто літав у Криму.

– Боржавський хребет став для мене школою спідглайдингу. Там хороші місця для старту, а також для безпечного приземлення. Не обійшлось і без травм, здебільшого я травмував руки, кілька разів ходив у гіпсі, але льотну справу не кидав і не кину. Я підкорював багато вершин у Криму, але їхня висота була не більше 1200 метрів. Я злітав з Коктебеля, з Тихої бухти і Бочки смерті. Три роки готувався до мрії підкорити Говерлу, ходив на вершину, оглядав місця польоту, приземлення. Погода на Говерлі дуже підступна, нещадні вітри, важко вгадати – безпечним буде політ чи ні. І ось минулого тижня, 10 липня, моя мрія збулась.

Свій політ Ярослав Бреславський записував на відео, перед стартом зізнався на камеру, що йому страшно, але це зробити треба.

– Я летів зі швидкістю 60 км/год, потік повітря був потужний, відчувалось, що лечу високо. Під час польоту не думав ні про що, насолоджувався краєвидами Карпат. Приземлився на плато Нижній Цирк поблизу бази Заросляк. Емоцій не приховував, кричав, стрибав.

Тепер, коли найвища точка України підкорена, Ярослав планує освоїти вінгсьют, відомий серед екстремалів як костюм летючої миші з перетинками між руками та ногами. Під час вільного падіння у вінгсьюті різко збільшується горизонтальна швидкість, що нагадує політ птаха.

33kanal.com

 

м.Яремче, вул. Грушевського 20 тел. (097)9049666,(097)7204809

Транспортні послуги в КАРПАТАХ

мікроавтобусом «Volkswagen» на 8 місць.
Організація трансферів :
з Івано-Франківська,Тернополя. Львова, Чернівців до Яремчі, Ворохти, Яблуниці, Ясіня ("Драгобрат"),Поляниці ("Буковель")
Умови надання послуг:
Зустріч відбувається на заздалегідь обговореному місці і трансфер здійснюється до місця призначення.
Також можливі наступні послуги: транспортне обслуговування туристів та гірськолижників, допомога з поселенням, екскурсії по Карпатах, оренда, замовлення та прокат мікроавтобуса, рішення для малих та великих груп людей. 
Телефонуйте! Поторгуємося, спрацюємося! Ціни на трансфери та екскурсії низькі! 

Контактна інформація: 

Телефон: (097) 90-49-666
E-mail: v.mixaL@gmail.com .

Мікроавтобус з водієм буде поданий в зазначений час і місце!!!

Переглядів: 725 | Додав: KamenDvor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
www.kamendvor.at.ua При використанні матеріалів сайту посилання на сайт є обов'язковим!© 2024 | Конструктор сайтів - uCoz