Четвер, 09.05.24, 18:30Головна | Реєстрація | Вхід

Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 2

Міні-чат

200

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

23:04
Руслана влаштувала пік-нік у Яремче (фото)
Навіть найбільш популярні і улюблені зірки влітку намагаються, якщо не викроїти тиждень-другий для відпочинку, то поєднати релакс з роботою.



Переможниця конкурсу «Євробачення-2004» співачка Руслана Лижичко, як відомо, не уявляє свого відпочинку без божевільного драйву і Карпат, розповіли у творчій групі artPRoUA.

Руслана воліє приїжджати в гори одна на власному автомобілі і насолоджуватися улюбленими місцями. Вона бродить по гірських стежках, збирає гриби та лікарські трави, насолоджується шумом річок та водоспадів. Зірка стверджує, що в горах потрібно вести себе тихо і слухати все, що відбувається навколо. «У Карпатах потрібно вміти слухати гори — і більше нічого не потрібно! Гори тобі віддають абсолютно все! Від отриманої енергії я стаю абсолютно дикою, — зізнається Руслана, — завжди розумію, що приїхала сюди по енергію», пишуть Відомості-UA.com.

Цього разу в одному з найкращих готелів Яремче під назвою «Романтик» Руслана виявилася не одна, а з Лерою Черненко — ведучою програми «Козирне життя». Дівчата влаштували грандіозний пікнік під відкритим небом. Співачка запропонувала ведучій приготувати шашлик і овочі на грилі, а підготовку дров не стала довіряти нікому. «Я впевнена, щоб відчути божевільний темперамент гір, потрібно самому нарубати дрова, — продовжує співачка, — і вибирати неодмінно вишневі гілки. Досвідчені кухарі знають, що для м'яса і овочів потрібні саме вишневі дрова! Після цього потрібно зануритися в крижану воду гірської річки, отримавши при цьому масу вражень і заряд адреналіну. Треба підживитися енергією та емоціями для того, щоб ввечері з хорошим чоловіком цю енергію реалізувати».

Нарубавши дров і підготувавши гриль, знаменитості взялися маринувати м'ясо і нарізати овочі. «Найсмачніший шашлик, який я коли-небудь готувала, був із сироїжок, — згадує Руслана, — ми з батьком знайшли в горах відмінні сироїжки і просто підсмажили їх на багатті. Нічого смачнішого в житті я не куштувала!».

Крім того, Руслана зізналася, що по-справжньому захопилася кулінарією — вивчає не тільки українську кухню, а й національні страви різних країн і народів. При цьому вона намагається не купувати продукти на ринку, а замовляти у перевірених людей.

«Я навчу вас запікати чипси по-карпатськи», — продовжує співачка. Після цих слів Руслана нанизала кілька картоплин, порізаних кільцями, на шампур і відправила до грилю. 

Нагадаємо, що в розпал літа ведуча Валерія Черненко та її програма «Козирне життя» відправилися в козирний відпустку. До самої осені Лера зі знімальною групою буде проводити літо з зірками — на їх дачах, в горах і на морських узбережжях. Про все побачене і почуте вона обіцяє розповісти у своїй програмі.

 

м.Яремче, вул. Грушевського 20 тел. (097)9049666,(097)7204809

Транспортні послуги в КАРПАТАХ

мікроавтобусом «Volkswagen» на 8 місць.
Організація трансферів :
з Івано-Франківська,Тернополя. Львова, Чернівців до Яремчі, Ворохти, Яблуниці, Ясіня ("Драгобрат"),Поляниці ("Буковель")
Умови надання послуг:
Зустріч відбувається на заздалегідь обговореному місці і трансфер здійснюється до місця призначення.
Також можливі наступні послуги: транспортне обслуговування туристів та гірськолижників, допомога з поселенням, екскурсії по Карпатах, оренда, замовлення та прокат мікроавтобуса, рішення для малих та великих груп людей. 
Телефонуйте! Поторгуємося, спрацюємося! Ціни на трансфери та екскурсії низькі! 

Контактна інформація: 

Телефон: (097) 90-49-666
E-mail: v.mixaL@gmail.com .

Мікроавтобус з водієм буде поданий в зазначений час і місце!!!

Переглядів: 595 | Додав: KamenDvor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
www.kamendvor.at.ua При використанні матеріалів сайту посилання на сайт є обов'язковим!© 2024 | Конструктор сайтів - uCoz