П`ятниця, 03.05.24, 07:53Головна | Реєстрація | Вхід

Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 2

Міні-чат

200

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

11:48
Перегони їздових собак «Husky Days non-stop. Кубок Буковеля-2013»
2-3 березня у гірськолижному курорті Буковель, будуть проходити так звані «Husky Days non-stop» : перегони їздових собак, майстер класи та семінари присвячені собакам та їх догляду.

Унікальність змагань полягає у тому, що організатори поєднують спортивну та глядацьку частини заходів. Окрім спортивної, наші змагання містять розважальну і просвітницьку програми. Вперше на території України будуть проведені видовищні змагання їздових собак, які включають у себе не лише забіги та отримання диплому ФЇСУ, але й активну пропаганду правильного утримання собак у місті, а саме рекламу товарів і послуг від наших партнерів та спонсорів, презентація і заохочення занять спортом з собаками, реклама успішних розплідників породистих собак.

У суботу, 2 березня 2013 року, у просторому приміщенні бару Фрістайл (готель «Шелтер») відбудеться великий семінар на тему зимових видів їздового спорту від Олени Лаврової (Москва, Росія), судді міжнародного класу, відомого розплідника сибірських хаскі, власника розплідника RKF-FCI "Песня Севера". Підтримати проведення змагань приїде Юлія Назаренко, Президент Федерації їздового спорту України – розплідник хаскі, власник розплідника UKU-FCI "Північні Зорі", член збірної України по їздовому спорту, тренер, неодноразовий призер і переможець перегонів з собаками.

У неділю, 3 березня о 10 годині ранку на стоянці біля 14-го витягу стартують змагання їздових собак. Траса довжиною 4 км з можливістю для глядачів спостерігати змагання безпосередньо вздовж всієї дороги, і велика фінішна стоянка. У забігах беруть участь лижники (1, 2 собаки) і упряжки (2, 4, 6) собак. Вздовж траси будуть розміщені маркери для фотографів і представників медіа. Ведучий розповість цікаві факти про північні їздові породи собак, а аніматори допоможуть діткам розмалювати маски хаскі. У глядачів також буде можливість досхочу поспілкуватися і сфотографуватися з «декоративними» упряжками, які складаються з хаскі, маламутів, самоїдів і навіть сенбернарів.

Організатори : ТК "Буковель", івано-франківський міський осередок КСУ «Станіславів», федерація їздового спорту України (ФЇСУ), при підтримці депутата обласної ради, директора ГК "Буковель" Олександра Шевченка

bukovel.com

мікроавтобусом «Volkswagen» на 8 місць.
Організація трансферів :
з Івано-Франківська,Тернополя. Львова, Чернівців до Яремчі, Ворохти, Яблуниці, Ясіня ("Драгобрат"),Поляниці ("Буковель")
Умови надання послуг:
Зустріч відбувається на заздалегідь обговореному місці і трансфер здійснюється до місця призначення.
Також можливі наступні послуги: транспортне обслуговування туристів та гірськолижників, допомога з поселенням, екскурсії по Карпатах, оренда, замовлення та прокат мікроавтобуса, рішення для малих та великих груп людей. 
Телефонуйте! Поторгуємося, спрацюємося! Ціни на трансфери та екскурсії низькі! 

Контактна інформація: 

Телефон: (097) 90-49-666
E-mail: v.mixaL@gmail.com .

Мікроавтобус з водієм буде поданий в зазначений час і місце!!! 


 

м.Яремче, вул. Грушевського 20 тел. (097)9049666,(097)7204809


Переглядів: 620 | Додав: KamenDvor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
www.kamendvor.at.ua При використанні матеріалів сайту посилання на сайт є обов'язковим!© 2024 | Конструктор сайтів - uCoz