Четвер, 09.05.24, 18:22Головна | Реєстрація | Вхід

Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 2

Міні-чат

200

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

18:01
На Заході України виявлений рай без комарів.
Відпочинок в горах - це завжди щось неймовірне, приголомшливе і екстремальне. І не варто порівнювати його з відпочинком на морі. Не те щоб на море гірше було, але, по-моєму, це просто зовсім різні види відпочинку, пише у своєму блозі на Полеміці журналіст Олександр Чамара. 

 

У Карпатах є багато і гірських сіл, і міст. Кожне привабливо по-своєму. Цього літа мені вдалося відпочити у Франківському Яремче, причому двічі. Це без перебільшення надзвичайне місто! Свіже гірське повітря, захоплюючі краєвиди, річка, ліс, гори - це ще не всі переваги відпочинку в Яремче. Тут якась хороша аура, хочеться повертатися сюди знову і знову.

  

Можливо, крім всіх гірських принад, приваблює відсутність комарів або надзвичайно позитивні і доброзичливі люди. Вибачте за пафос, але тут навіть собаки якісь інші - більшість з них розміром з кота, вони майже не гавкають і не кидаються на туристів. Не помітив тут також бомжів, жебраків, навіть звичайних для будь-якого села-міста п'яниць. Чи їх дуже добре ховають в туристичний сезон, або ж тут люди все при справі і немає часу займатися дурницями. Схиляюся до останнього.

А комарі тут справді рідкість. Як пояснював місцевий гід, тут просто такий мікроклімат (немає стоячої води). За його словами, місцеві жителі навіть мають сильну алергію на укуси комарів, тому що у них не виробився імунітет. Часом укус комара для яремчанців за симптомами дуже нагадує укус гадюкі.

Відносно змій місцеві жителі кажуть, що клімат Яремче їм не дуже підходить.

Завдяки тому, що містечко розташоване в низині між кількома горами, тут маловетреная погода. Як розповів той же екскурсовод, в Яремче вітри дмуть 4 рази на рік, і то тільки з півдня і зі сходу. Причому останній (більш холодний вітер) звуть тут «солдатом». Яремче розташоване поблизу Буковеля, тому його навіть називають обличчям гірськолижного курорту. Шанувальники зимового відпочинку часто поселяються саме тут. Проте останнім часом зимовий сезон занадто скоротився через кліматичні зміни, тому місцеві жителі, які мають основний заробіток з туристів, змушені були пристосовуватися до нових умов. Так що тепер тут можна відпочивати цілий рік.

Якщо порівнювати з іншим гірськолижним курортом Славське, то Яремче, на мою суб'єктивну думку, є більш привабливим місцем відпочинку влітку. Тут інфраструктура на порядок краще розвинена.

З основних туристичних об'єктів тут є водоспад Пробій, річка Прут, скелі Довбуша. Тут є також так звана "Скала Слон", яка відразу ж впадає в очі при в'їзді в місто. Це фактично гора в розрізі, за якою можна простежити її багатовікову історію.


Ціни на проживання тут різні, але досить непоганий двохмісний номер тут можна зняти 
за 150 грн / добу в котеджі "Кам'яний двір".

 

м.Яремче, вул. Грушевського 20 тел. (097)9049666,(097)7204809

Транспортні послуги в КАРПАТАХ

мікроавтобусом «Volkswagen» на 8 місць.
Організація трансферів :
з Івано-Франківська,Тернополя. Львова, Чернівців до Яремчі, Ворохти, Яблуниці, Ясіня ("Драгобрат"),Поляниці ("Буковель")
Умови надання послуг:
Зустріч відбувається на заздалегідь обговореному місці і трансфер здійснюється до місця призначення.
Також можливі наступні послуги: транспортне обслуговування туристів та гірськолижників, допомога з поселенням, екскурсії по Карпатах, оренда, замовлення та прокат мікроавтобуса, рішення для малих та великих груп людей. 
Телефонуйте! Поторгуємося, спрацюємося! Ціни на трансфери та екскурсії низькі! 

Контактна інформація: 

Телефон: (097) 90-49-666
E-mail: v.mixaL@gmail.com .

Мікроавтобус з водієм буде поданий в зазначений час і місце!!!

Переглядів: 1585 | Додав: KamenDvor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
www.kamendvor.at.ua При використанні матеріалів сайту посилання на сайт є обов'язковим!© 2024 | Конструктор сайтів - uCoz