Четвер, 09.05.24, 08:06Головна | Реєстрація | Вхід

Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Липень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 2

Міні-чат

200

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

15:16
Карпати - чудова альтернатива морю
Комусь може це здатися дивним, але далеко не всім подобається пасивний відпочинок на березі моря. Деякі люди вважають за краще проводити свою відпустку в горах. Українців і жителів сусідніх країн особливо приваблюють Карпати. І не дивно, адже тут однаково добре впродовж всього року - з весни до осені туристів вабить чудова природа і місцевий колорит, а взимку, природно, можливість покататися на лижах.

На відпочинок в Карпати найчастіше відправляються молоді люди і любителі активного способу життя. І хоча тут немає можливості поплавати в ласкавому теплому морі, не біда - місцеві озера, гірські річки та лісу не дадуть нудьгувати. Місцеві жителі запропонують гостям покататися в гору на велосипедах, сходити в ліс по гриби і ягоди або ж половити рибу в екологічно чистому куточку України.

Пам'ятки Карпат умовно можна розділити на три групи:

  • природні (гори, водоспади, озера, термальні джерела, національні заповідники, парки);
  • історичні (храми, пам'ятники архітектури)
  • етнографічні (музеї, колиби, ринки народних умільців).
 

Природні краси Карпат оточують туристів всюди. Однією з найпопулярніших визначних пам'яток регіону є озеро Синевир. Розташоване воно у верхів'ях річки Тереблі, а навколо нього знаходиться національний парк. Утворилося озеро в післяльодовиковий період внаслідок обвалу породи. У ньому водиться величезна кількість форелі і раків, яких можна побачити неозброєним оком. Правда, рибу тут ловити категорично заборонено.

Також в Карпатах розташовані відомі скелі Довбуша (Івано-Франківська область). Названі вони на честь видатного полководця опришків Олекси Довбуша. Зовні скелі нагадують скам'янілих кам'яних велетнів.

Саме в Карпатах знаходиться найвища точка України - гора Говерла (2061 м), яка користується особливою популярністю у туристів, охочих піднятися на вершину в будь-який час року.

Також на території Карпат налічується величезна кількість музеїв. Найбільш популярним серед них вважається Закарпатський музей архітектури та побуту під відкритим небом.

Бажаючі придбати предмети побуту, автентичні вишиванки, вироби з дерева або вироби з вовни, сміливо можуть вирушати на ринки народних умільців. Одними з найбільших вважаються сувенірні ринки в Яремче, Косові та на Яблуницькому перевалі.

Перебуваючи в Карпатах, кожен турист повинен спробувати традиційні страви української кухні, а головне: ковбасу, копчену на тирсі вишні, сливи та винограду; сири з молока закарпатських корів; бринзу і традиційне карпатське блюдо токан (кукурудзяна каша зі шкварками та бринзою). Крім того, кожен турист просто зобов'язаний випити місцевого вина, глінтвейну і трав'яного чаю.

novostimira.com

 

м.Яремче, вул. Грушевського 20 тел. (097)9049666,(097)7204809

Транспортні послуги в КАРПАТАХ

мікроавтобусом «Volkswagen» на 8 місць.
Організація трансферів :
з Івано-Франківська,Тернополя. Львова, Чернівців до Яремчі, Ворохти, Яблуниці, Ясіня ("Драгобрат"),Поляниці ("Буковель")
Умови надання послуг:
Зустріч відбувається на заздалегідь обговореному місці і трансфер здійснюється до місця призначення.
Також можливі наступні послуги: транспортне обслуговування туристів та гірськолижників, допомога з поселенням, екскурсії по Карпатах, оренда, замовлення та прокат мікроавтобуса, рішення для малих та великих груп людей. 
Телефонуйте! Поторгуємося, спрацюємося! Ціни на трансфери та екскурсії низькі! 

Контактна інформація: 

Телефон: (097) 90-49-666
E-mail: v.mixaL@gmail.com .

Мікроавтобус з водієм буде поданий в зазначений час і місце!!!

Переглядів: 830 | Додав: KamenDvor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
www.kamendvor.at.ua При використанні матеріалів сайту посилання на сайт є обов'язковим!© 2024 | Конструктор сайтів - uCoz