Четвер, 09.05.24, 09:48Головна | Реєстрація | Вхід

Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 2

Міні-чат

200

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

23:30
Яремче залишилось без мобільного зв’язку
В Яремчі не працюють оператори мобільного зв'язку МТС та Київстар.

Ви давно користувались таксофоном? Ми теж давно. Але тепер будемо користуватися регулярно, адже в Яремче від сьогодні майже відсутній мобільний зв'язок Kyivstar. Покриття є, але здійснити чи прийняти дзвінок практично неможливо через перевантаження базової станції.

 За наявною на зараз інформацією, це із затримкою в один місяць набуло чинності рішення міської ради від 26.09.2013 про де-факто заборону мобільного зв'язку на території міста Яремче (див.зображення).

Курортне місто, в якому традиційно більшість населення - туристи з інших регіонів України, залишилося без мобільного зв'язку. Більшість людей не розуміє що сталося. Неможливо зв'язатися з рідними, замовити послуги, викликати екстрені служби.


Кол-центр оператора Київстар повідомляє, що в місті відключена базова станція в зв'язку з технічними роботами, а кол-центр МТС повідомляє, що базова станція відключена на рішення Яремчанської міської ради, що розірвала з мобільними операторами угоди про розміщення антен базових станцій.

Міська рада Яремче ще на початку жовтня прийняла рішення про розірвання договорів з операторами мобільного зв’язку та припинення роботи базових станцій мобільного зв’язку, що розташовані на території міста поблизу лікарні.

Таке рішення було прийняте під тиском мешканців будинків, що знаходяться неподалік базових станцій. Мешканці скаржилися на нібито погане самопочуття, яке на їх думку було спричинене дією сигналу, що подають базові станції.

Санепідемстанція, провівши необхідні дослідження на місці розміщення базових станцій та прилеглій території, не виявила жодних порушень в їх роботі та негативного впливу на здоров’я населення, такий висновок контролюючого органу не задовольнив обурених мешканців. Результатом стало вже згадане рішення міської ради.
Джерело: http://firtka.if.ua

 

м.Яремче, вул. Грушевського 20 тел. (097)9049666,(097)7204809

Транспортні послуги в КАРПАТАХ

мікроавтобусом «Volkswagen» на 8 місць.
Організація трансферів :
з Івано-Франківська,Тернополя. Львова, Чернівців до Яремчі, Ворохти, Яблуниці, Ясіня ("Драгобрат"),Поляниці ("Буковель")
Умови надання послуг:
Зустріч відбувається на заздалегідь обговореному місці і трансфер здійснюється до місця призначення.
Також можливі наступні послуги: транспортне обслуговування туристів та гірськолижників, допомога з поселенням, екскурсії по Карпатах, оренда, замовлення та прокат мікроавтобуса, рішення для малих та великих груп людей. 
Телефонуйте! Поторгуємося, спрацюємося! Ціни на трансфери та екскурсії низькі! 

Контактна інформація: 

Телефон: (097) 90-49-666
E-mail: v.mixaL@gmail.com .

Мікроавтобус з водієм буде поданий в зазначений час і місце!!!

Переглядів: 417 | Додав: KamenDvor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
www.kamendvor.at.ua При використанні матеріалів сайту посилання на сайт є обов'язковим!© 2024 | Конструктор сайтів - uCoz