Четвер, 09.05.24, 15:47Головна | Реєстрація | Вхід

Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 2

Міні-чат

200

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

20:21
ГК «Буковель» готовий вкласти у створення олімпійської інфраструктури 1 млрд. дол. США, – Олександр Шевченко

Сьогодні озвучені на нараді в облдержадміністрації пропозиції з виконання Указу Президента України Віктора Януковича «Про заходи зі створення умов для проведення в 2022 році зимових Олімпійських та Паралімпійських ігор в Україні» будуть скеровані в Кабінет Міністрів.


Голова обласної державної адміністрації Михайло Вишиванюк, який ініціював цю тематичну нараду за участю своїх заступників, голів райдержадміністрацій та представників міськвиконкомів міст обласного значення, схвалив чималий перелік конкретних пропозицій ГК «Буковель», які презентував директор ТОВ «Скорзонера» Олександр Шевченко. 

Зокрема, популярний за межами України сучасний гірськолижний комплекс «Буковель» пропонує вкласти у розбудову олімпійської інфраструктури, необхідної для майбутньої зимової Олімпіади 2022, 1 млрд. дол. США.

За словами депутата обласної ради Олександра Шевченка, «Буковель» готовий провести на своїх теренах 30% змагань майбутньої зимової Олімпіади, 7 олімпійських дисциплін, «якщо Україна й Івано-Франківська область зокрема отримають такий прекрасний шанс».

Голова Надвірнянської райдержадміністрації Юрій Касіянчук презентував олімпійський проект, що стосується гірського села Бистриця (950 м), стверджуючи про наявність там необхідних умов для гірськолижних дисциплін (Братківська гора і гора Грона), враховуючи близькість до «Буковелю». Водночас голова Долинської РДА Сергій Плотніков запропонував долучити до олімпійських пропозицій Івано-Франківщини Вишків – «зручне місце для проведення змагань з біатлону, лижного двоборства».

Перший заступник Івано-Франківського міського голови Зінові Фітель поділився з учасниками наради планами спорудження в обласному центрі спортивного комплексу та сучасного готелю на 300 місць (в районі стадіону).

Як наголосив перший заступник голови ОДА Василь Плавюк, оскільки «обов’язковою умовою» президентських заходів, окреслених у відповідному Указі зі створення умов для проведення в 2022 році зимової Олімпіади, «має бути наявність Олімпійського села», його можна збудувати на вільних площах 1 тис. га Лисецького полігону.

Михайло Вишиванюк одразу доручив «забронювати цю ділянку під Олімпійське село», «лишень би Україна і наша туристична область отримали право на проведення зимової Олімпіади -2022».

« Президент України Віктор Янукович, Уряд зроблять усе від них залежне, аби Україна такий історичний шанс отримала», - наголосив голова облдержадміністрації. - Завдання Івано-Франківської області показати свої потенційні олімпійські можливості якнайпереконливіше і цілеспрямовано працювати у цьому напрямку».

www.if.gov.ua


 

м.Яремче, вул. Грушевського 20 тел. (097)9049666,(097)7204809

Транспортні послуги в КАРПАТАХ

мікроавтобусом «Volkswagen» на 8 місць.
Організація трансферів :
з Івано-Франківська,Тернополя. Львова, Чернівців до Яремчі, Ворохти, Яблуниці, Ясіня ("Драгобрат"),Поляниці ("Буковель")
Умови надання послуг:
Зустріч відбувається на заздалегідь обговореному місці і трансфер здійснюється до місця призначення.
Також можливі наступні послуги: транспортне обслуговування туристів та гірськолижників, допомога з поселенням, екскурсії по Карпатах, оренда, замовлення та прокат мікроавтобуса, рішення для малих та великих груп людей. 
Телефонуйте! Поторгуємося, спрацюємося! Ціни на трансфери та екскурсії низькі! 

Контактна інформація: 

Телефон: (097) 90-49-666
E-mail: v.mixaL@gmail.com .

Мікроавтобус з водієм буде поданий в зазначений час і місце!!!



Переглядів: 368 | Додав: KamenDvor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
www.kamendvor.at.ua При використанні матеріалів сайту посилання на сайт є обов'язковим!© 2024 | Конструктор сайтів - uCoz