Четвер, 09.05.24, 17:29Головна | Реєстрація | Вхід

Пошук

Вхід на сайт

Календар

«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Наше опитування

Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 2

Міні-чат

200

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

21:21
Цього разу людиною тижня на Прикарпатті, за версією «Репортеру», став мер Яремче Василь Онутчак
Цього тижня міський голова Яремчого разом з усіма мешканцями прогримів на всю Україну. Прожити п’ять днів без мобільного зв’язку, зізнався Онутчак, було непросто.


Ця історія почалася ще 24 лютого. Тоді мер звітувався перед громадою, а мешканці ініціювали перенесення базових станцій стільникового зв’язку з території центральної міської лікарні. Ініціативна група зібрала 150 підписів.

«У листі було написано, що багато людей, які проживають навколо вишок, хворіють, – каже Василь Онутчак. – Люди вважали, що є багато випромінювань, налаштовували інших». 18 березня спеціальна комісія звернулася до облсанепідемстанції, щоб перевірили випромінювання. На заміри запросили і представників ініціативної групи. Проте вони на них не прийшли, бо не повірили в об’єктивність.

«Заміри робили як на прилеглих до лікарні вулицях, так і в самій лікарні, – говорить мер Яремчого. – Нам надали протоколи, затвердили, що все в нормі. 30 травня ми створили робочу групу із семи депутатів. Того ж дня сесія прийняла рішення про те, щоб головному лікарю продовжити договори з Київстар і МТС до 1 березня 2014 року».

Але після того відбулося ще кілька засідань тої робочої групи. Адже мешканці наполягали перенести станцію. Тож операторам запропонували 12 земельних ділянок. Але частину з них компанії відхилили через технічні умови, а щодо інших підходили зі зверненнями інші мешканці – просили не ставити станції поруч з їхнім житлом.

Нарешті сесія міськради прийняла рішення 1 жовтня 2013 року припинити подачу сигналу, а з 1 листопада демонтувати базові станції. Зв’язок МТС і Київстар зник 31 жовтня. Працювали «Укртелеком» і «Лайф».

«Місто було паралізоване, – акцентує Онутчак. – І по надзвичайних ситуаціях, і швидка, і в супермаркеті не могли розрахуватися карточками. Багато туристів, які відпочивають на території Яремчанської міської ради, зверталися, щоб відновити зв’язок».

Тож 4 листопада в місті відбулася зустріч влади, ініціативної групи, мобільних операторів тощо. Ініціатори і далі наполягають на перенесенні станції. Відтак, вирішили призупинити рішення сесії на шість місяців, а за цей час знайти місце для антен. Того ж дня зв’язок відновили.

Отже, маємо прецедент. Конфлікт нашкодив усім. Тепер операторам таки треба думати, як довести громадськості, що станції не шкодять здоров’ю. Ініціативним громадянам – якими можуть бути наслідки їхніх дій. Навіть депутатам іноді варто думати. Ну а міському голові – сам Бог велів, на те він і голова.

джерело: www.report.if.ua


 

м.Яремче, вул. Грушевського 20 тел. (097)9049666,(097)7204809

Транспортні послуги в КАРПАТАХ

мікроавтобусом «Volkswagen» на 8 місць.
Організація трансферів :
з Івано-Франківська,Тернополя. Львова, Чернівців до Яремчі, Ворохти, Яблуниці, Ясіня ("Драгобрат"),Поляниці ("Буковель")
Умови надання послуг:
Зустріч відбувається на заздалегідь обговореному місці і трансфер здійснюється до місця призначення.
Також можливі наступні послуги: транспортне обслуговування туристів та гірськолижників, допомога з поселенням, екскурсії по Карпатах, оренда, замовлення та прокат мікроавтобуса, рішення для малих та великих груп людей. 
Телефонуйте! Поторгуємося, спрацюємося! Ціни на трансфери та екскурсії низькі! 

Контактна інформація: 

Телефон: (097) 90-49-666
E-mail: v.mixaL@gmail.com .

Мікроавтобус з водієм буде поданий в зазначений час і місце!!!



Переглядів: 463 | Додав: KamenDvor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
www.kamendvor.at.ua При використанні матеріалів сайту посилання на сайт є обов'язковим!© 2024 | Конструктор сайтів - uCoz